De eerste die verwacht word in juli is van CH Sallyjo’s Wicked (Wicked) en CH Mocnys Knoxville (Knox) Dit word een geheel geel nest.

De keuze voor een partner voor onze Wicked was niet makkelijk tot we hoorde dat Knox weer naar NL terug kwam. Knox is een prachtige gele jonge heer geimporteerd vanuit Finland en met zijn geweldige verdiensten op de show vloer is het een echte eye catcher. Knox is Multi kampioen en heeft een geweldig heerlijk open karakter. Met een hoofd om te zoenen! Al zijn gezondheidsuitslagen zijn uitmuntend en hij is dan ook vrij van alle erfelijke aandoeningen. Knox leeft bij Woefdrams labrador kennel.

Knox

De tweede die verwacht word is in oktober/november en wel van As Long As You Love me van ’t Chielewout (Lef) en onze eigen Extremely Cute de L’Etang Balancet (Bonus). De keuze voor dit nest was eigenlijk vorig jaar al duidelijk. Beide honden leven bij ons thuis en zowel Bonus als Lef hebben super show en gezondheidsuitslagen. Beiden hebben een heel zacht en lief karakter met een enorme will to please. Ook dit nest word een geheel geel nest.

Bonus